Uniflux line

Making communication perfect

GMAT

Testul GMAT este în prezent oferit în exclusivitate de compania “UNIFLUX-LINE” S.A.

GMAT – ul se cere pentru admiterea în mai mult de 1500 programe de management / master pentru absolventi din toata lumea. GMAT-ul ajuta scolile de afaceri sa stabileasca aptitudinile celor care aplica pentru programul MBA sau pentru orice alt program business avansat. Scorurile GMAT-ului sunt considerate a fi un factor predictiv în ceea ce priveste performanta academica a candidatilor. Conform buletinului informativ si informatiilor disponibile pe site-ul oficial, testul computerizat-adaptativ GMAT include întrebari verbale, cantitative si de scriere analitica (eseuri).

  • Graduate Management Admission Test – teste pentru scolile MBA
  • Testele sunt disponibile la 400 de centre din 90 de tari ale lumii
  • Centrele Select moderne asigura un nivel sporit al integritatii testelor si rezultatelor
  • Punctaj combinat, dintre analiza umana si cea computerizata
  • Rezultatele asigura înregistrarea la scolile MBA

GMAT-ul este un test computerizat adaptiv, ceea ce înseamna ca întrebarile testului au ca tinta nivelul de performanta a persoanei care sustine testul. Scorurile sectiunilor adaptive se bazeaza atât pe nivelul de dificultate al întrebarilor la care s-a raspuns corect si cât si pe numarul întrebarilor la care s-a raspuns.

Conform informatiilor eliberate de site-ul oficial http://www.mba.com , site-ul unde se pot înregistra candidatii pentru sustinerea acestui test, în Moldova, testul GMAT este administrat în Chisinau, doar pe calculator. Pentru testarea GMAT candidatii se înregistreaza si achita prin intermediul cardului bancar doar pe site-ul mentionat. Înregistrarea candidatilor pentru testarea GMAT la sediul centrului de testare este imposibila.